12強入圍香港先生

12個最終入圍的《2007年度香港先生》的男士名單已出,除了以下這兩個,其他都騎呢到爆!完全唔吸引囉大哥!(個 website 張宣傳照好爆呀!後面細細個o的人仔全部都係黃長興同埋黃祥發兩兄弟o黎o架!!)

正常人系列


呢個係 model Raymond 喎!


拍過維他奶廣告的袁偉豪,但我印像中他好像也拍過幾部 VCD 電影。

------------

(夾硬揀)中庸之姿系列


報紙寫叫佢做老翻 Rain,但我從來都唔覺得 Rain 果o的叫做靚仔喎。不過擺佢上o黎我知因為勁多香港女仔好 buy 呢o的 type,唔擺我驚比人留粗口留言媽叉我。


嫩版倪震,好台系美少男。唔知夠 12 歲未呢?



現年30歲的李善恆Jacky,報稱為現職金融業。唉,真係勉強夾硬揀,個樣都可以啦。但個造型要大執囉,好似未訓醒咁o既?!佢個頭想點呀頂......

------------

輸硬系列


算吧啦你!你都得咁啤梨都得啦!


鄧健泓返老還童?!!!!!算吧啦你!


呢位叫 Michael...... 算吧啦你!


....................... -_-"算吧啦你!
我覺得好似施明個仔 / 《王子變青瓜》果個呢~


總之唔覺得佢會贏囉~

------------

騎呢系列


好 sissy 呀!


佢想點呀佢?!?!?!?!


申延連結--女性讀者們可以申請做評判,申請表格
發佈留言
Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates