Colette x Swarovski x Philips

一見鐘情。


最近常常想買一個新的 ear-phone,剛才在翻最新一期的《Milk》就見到它了!Viola~~

(是的,話憎話憎但其實我久不久都會揭下,因為公司有免費書供應,再加上今期有 Wyman 寫 08 S/S 男裝 Paris fashion week......) (anyway,離題了。)

這個 Colette x Swarovski x Philips 的 ear-phone,集功能與美觀於一身,華麗之閃燿之一瞬間,無慮即決......(我開始唔知自己寫咩了,學埋《Milk》的人o的衰o野。) 總之就係靚啦!洗咩講咁多!

EUR$78 (即約 HKD$840),可於 Colette 的 E-shop 入手,設海外郵遞服務。
發佈留言
Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates