素顏天使個 iPhone app 出世啦!

絕非馬後炮,早在 MotherApp 聯絡我之前,我就已經有把這個 blog 轉化為 iPhone app 的念頭。不過一來我非 programmer 不懂得自己寫;二來我也無門路找人寫一個 iPhone app,整件事就這樣不了了之啦。不過可能個天都覺得我真的好想寫一個 iPhone app. 啦(?),碰巧這個時候,MotherApp 方面就有人問我有無興趣把自己的 blog 轉為 iPhone app 了。



就是這樣,一拍即合!寫過 Openrice 和渣打銀行 iPhone app 的 MotherApp (整篇東西都是「app」來「app」往,哇哈哈哈~) 其實我想你們不會陌生呀,相信各位擁有 iPhone 或者 iPod touch 的朋友仔們都定必有下載過其中一個的了。特別是 Openrice,真是人手一app 呀!



好啦,各位擁有 iPhone 或 iPod touch 的朋友仔讀友們,本 blog 的專屬 iPhone app 已經誕生啦!立即按此下載啦!(經 iTunes app store) 或者在你的 iPhone app store 那裡 search 「素顏天使」呀或者「Motherapp」之類的關鍵字都可以找到我個 app 啦。


呢個咁「姣」o既 shocking pink 頂頭 bar 當然都是本小姐的主意!

這個 iPhone app 有甚麼好呀?嘿,真是無得頂!除了可以無時無刻 24 小時全天候 mon. 住我個 blog 睇我有無 update 之外,圖片又會自動縮小省卻下載時間啦!特別適合那些 office 個 mon 對住老闆個位,又或者 比公司 block 左睇唔到 blog 的人,又又或者 瘋狂迷戀我兼且貌似金城武的靚仔讀者......(OK!OK!我知無囉,講下都唔俾咩?)

嘿嘿嘿嘿!這個 iPhone app 還內藏「iPhone 尊貴特別版短短散文」不定期更新下載!只限 iPhone app 架咋!越多人 download 我就寫得越快!

希望各位支持一下小妹這個 app 啦,免費下載。感謝大家!
發佈留言
Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates