收禮物

前天在這裡貼上 facebook 的 graffiti 拙作幾張,都有人讚,o拿,今日我就貼張何謂真係勁人啦。

大蛇屙尿!!!!!


話說高人--即是我的友 R 小姐,本來想在 facebook 的 gift section 送隻 Christian Louboutin 款的 peep toe 的鞋仔過我,奈何那些 gift 要收成 USD$1 隻,要o徙錢就無乜謂啦。我口痕就話:「不如你畫比我啦,我想要 Manolo。」

於是這位痴線的 R 小姐就用 40 分鐘時間(!)(我畫一張最多最多用 10 分鐘o架咋下~),畫了一隻靚過真的紅色 Manolo Blahnik open toes high heels 過我了。

嘩~~~~妳癲o架!妳癲o架!妳癲o架!妳癲o架!妳癲o架!

好「楷先」,開心過收到真鞋呀!
(*當然有真鞋收我絕對都會喪開心的。)
發佈留言
Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates